Köszönjük érdeklődését!

Aktuális ajánlataink:

  • Rendszermérnök pozíció
  • Hálózatépítő kivitelező  pozíció

 

 

Rendszermérnök pozíció

Budapesti, XV. kerületi 100%-ban magyar tulajdonosi hátterű, 25 éves számítástechnikai Kft Rendszerintegrációs Divíziójába keres hálózati rendszermérnök munkatársat.
Elvárt eredmények: Precízen elkészített rendszertervek, ajánlatok, működőképes hálózatok. Ügyféligényeknek megfelelően üzembe helyezett és konfigurált rendszerek. A szerződésben elfogadott határidőre vagy az előtt kivitelezett hibaelhárítások.
A feladatok közé tartozik: Hálózatok és rendszertervek elkészítése önállóan és csapatban, árajánlatok készítése, az ügyféligények személyes felmérése, rendszerek helyszíni üzembe helyezése, konfigurálása, folyamatos üzemeltetési feladatok ellátása (havi egy hét 7/24 ügyleti készenléttel HelpDesk szolgáltatásainkhoz).
Elvárásaink: IT és/vagy egyéb releváns műszaki területen szerzett felsőfokú végzettség CISCO CCNA minősítés (hálózati aktív eszközök: CISCO, HP, D-Link, Zyxel, valamint a CISCO Meraki  eszközök, Cloud Web Security szolgáltatások ismerete és CXFA vizsga megléte előnyt jelent) -  pályakezdők jelentkezését is örömmel fogadjuk!.  A munkavégzéshez szükséges angol nyelven ÉRTHETŐEN kommunikálni, szakmai anyagokat olvasni, MEGÉRTENI, vizsgákat letenni. Örömmel vennénk magabiztos és pár éves balesetmentes személygépkocsi vezetői gyakorlatot is
Olyan személy jelentkezését várjuk, aki szorgalmas, szereti a változatos és dinamikus munkavégzést és nem ijed meg a folyamatosan változó vevői igényektől, aki képes türelmesen kezelni a vevők néha furcsa igényeit is, és aki szeret és akar tanulni (amihez cégünk folyamatos és jelentős támogatást nyújt).
Nálunk nincs idő unatkozásra, minden nap van valami sürgős, komplikált és azonnal elvégzendő feladat … sokszor a kávéd is ki fog hűlni…
Ha a multik környezetére, napi 15 órás munkanapra, infarktusra, bár persze multi-fizetésre vágysz, akkor ne ide jelentkezz; ha tanulni és bizonyítani szeretnél, részt kérsz a közös sikerekből, akkor küldd el nekünk eredményközpontú önéletrajzodat magyar és angol nyelven a cv@lan.hu email címre!

 

Hálózatépítő kivitelező

Budapesti, XV. kerületi, 100%-ban magyar tulajdonosi hátterű, 25-éves számítástechnikai Kft  Hálózatépítési  Divíziójába keres
Hálózatépítő kivitelező  munkatársat.  
Elvárások:  hálózati tervek precíz elkészítése (működőképes hálózatok megtervezése), ajánlatok, készítése, a megrendelt hálózatok, wifi- és kamerarendszerek ügyféligényeknek megfelelő, a szerződésben elfogadott határidőre történő üzembe helyezése.
Feladatai közé tartozik: Az Ügyfél igényei szerinti helyszíni felmérés, hálózat tervezés elkészítése önállóan és csapatban.  Nyomvonalak és fizikai összeköttetések kiépítésé, kábelek behúzása, kötések, végpontok szerelése. Hagyományos távközlési hálózatok szerelése, optikai hálózatok építése, szerelése, kábelrendezők telepítése, konfigurálása, installálása. Hálózatok mérése, minősítése, hibáinak detektálása, hibahely megkeresése (kábel- és szerelési hibák) javítása. A kiépített hálózatok alapadatainak rögzítése, adminisztrálása (nyomvonal rajzok, számozás, rögzítés stb ).
Elvárásaink: IT és/vagy egyéb releváns műszaki területen szerzett középfokú végzettség és/vagyInfo-kommunikációs hálózatépítő és üzemeltető OKJ képzésben történő részvétel/végzettség. Örömmel vennénk magabiztos és pár éves balesetmentes személygépkocsi vezetői gyakorlatot is-
Olyan személy jelentkezését várjuk,
  • akik szeretik az IT rendszereket, értenek is hozzájuk, ugyanakkor fejlett műszaki érzékkel is rendelkeznek. A munka nagyfokú koncentrációt igényel, ezért akkor jelentkezz, ha kellően precíz vagy és oda tudsz figyelni a feladatodra..
  • aki szorgalmas, szereti a változatos és dinamikus munkavégzést és nem ijed meg a folyamatosan változó vevői igényektől, aki képes türelmesen kezelni a vevők néha furcsa igényeit is és aki szeret és akar tanulni (amihez cégünk folyamatos és jelentős támogatást nyújt).
  • aki közvetlenül is hozzájárul az adott vállalkozás informatikai rendszereinek és alkalmazásainak optimalizálásához és hatékonyságnöveléséhez a biztonsági és adat védelmi előírások figyelembevételével.
Nálunk nincs idő unatkozásra, minden nap van valami sürgős, komplikált és azonnal elvégzendő feladat … sokszor a kávéd is ki fog hűlni…
Ha a multik környezetére, napi 15 órás munkanapra, infarktusra, bár persze multis-fizetésre vágysz, akkor ne ide jelentkezz; ha tanulni és bizonyítani szeretnél, részt kérsz a közös sikerekből, akkor küldd el nekünk eredményközpontú önéletrajzodat magyar nyelven a cv@lan.hu email címre!