1044 Budapest, Íves utca 16. Nílus terem
2019 április 25. (csütörtök)

A LAN Kft. 2019-ben is megrendezi szokásos Szakmai szimpóziumát.
Idén is színvonalas előadásokat hallgathat, beszélgethet kollégáinkkal ill. más szakmabeliekkel. Emellett finom szendvicsekkel, kávéval és ízletes ebéddel várjuk vendégeinket.

Előadóink:
Assmann | Softing | TP-Link | Zyxel
 
Tervezett menetrend:
8:30-9:00 – Regisztrációs
Köszöntő – Lan Kft. – Hegedűs József
9:05-9:55 – Assmann
kávé szünet
10:05-10:55 – Assmann
kávé szünet
11:05-11:35 – Zyxel
kávé szünet
11:45-12:35 – Softing
Ebéd
13:35-14:25 – Assmann
kávé szünet
14:35-15:35 – Tp-Link
kávé szünet
15:45-16:35 – Softing
Sorsolás – Lan Kft.

Jelentkezés

 


 
A 2019 LAN Szakmai Szimpózium kiemelt előadója az Assmann.
Vásárlóink jól ismerhetik a megbízhatóságáról és kiváló minőségéről híres Digitus ill. Digitus Proffessional márkájú termékeit.
Az Assmann GmbH 1969 óta folyamatosan fejlődve van jelen a nemzetközi számítástechnikai és elektronikai piacon.
A német cég professzionális termékeket gyárt és forgalmaz, viszonteladóknak, Rendszermérnököknek, IT szakembereknek, Telepítőknek, hobbi informatikusoknak
és egyszerű végfelhasználóknak egyaránt.
 
Előadások:
 
  1. Passzív hálózatok bemutatása, a legújabb rezes megoldások, standard-ek
  2. Optikai hálózatok, FTTH, újdonságok és a bennük rejlő lehetőségek.
  3. Digitus professzionális fali szekrények és kiegészítők bemutatása. A mikro adatközpontokban rejlő lehetőségek, és kialakításukhoz szükséges eszközök.

 

Az innovációt középpontba helyező és ügyfeleit kiemelten kezelő Zyxel Communications Corp. közel 30 éve segíti az embereket „összekapcsolódni” a világhálón keresztül. Náluk mindig előtérbe kerül a kreativitás, ezért képesek kiszolgálni a felhasználók igényeit. Ez a hozzáállásuk nem változott a kezdetek óta, amikor is 1992-ben megalkották a világ első integrált 3-az-1-ben adat/fax/hang modemét. A hálózati technológiák területén elért kiváló adaptálási és innovációs képességeiknek köszönhetően pontosan tudják, hogy a telekommunikációs szolgáltatóknak, az üzleti és otthoni felhasználóknak milyen elvárásaik vannak, ha hálózati kapcsolódásról van szó.

A Zyxel a problémák megoldására helyezi a hangsúlyt, és segíti feloldani a korlátokat azáltal, hogy nem csupán a technológiát teszi elérhetővé, hanem teljes termékportfóliót nyújt és komplett megoldásokat szolgáltat.
 
Előadás:
 
Zyxel FLEXibilis hálózat - Kapcsos Gergely
 
A Softing kiemelt üzleti szegmense az informatikai rendszerek kábelezési infrastruktúrájának tanúsítása, az IT hálózatok, mérésére, tesztelésére használatos, mérő műszerek forgalmazása és fejlesztése. A cég székhelye, Haar, Németország. Mérőberendezéseik nélkülözhetetlenek hálózati szakemberek számára, a kábelezés minőségének mérésére és dokumentálására. Műszereiknek hála a hálózati problémák gyorsan és megbízhatóan elháríthatók, megakadályozhatók a hálózati leállások és segítségükkel gyorsan kiküszöbölhetők a hálózati ingadozások kiesések.

A mérőberendezések gyártójaként biztosítjuk, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb, legújabb technológiai szabványoknak.
 
Előadás:
 
 -  Arda Kusoglu

1.) NetXpertXG A jövő hálózat minősítő műszerei 
2.) NetXpertXG A jövő hálózat hitelesítő műszerei 

 
 

Az 1996-ban alapított TP-Link mára az egyik vezető SOHO és SMB hálózati gyártó és forgalmazó, illetve a világ első számú vezeték nélküli (Wi-Fi) termékeinek gyártója és forgalmazója, innovatív és díjnyertes megoldásokat kínálva a globális és hazai piacon. A TP-Link a világ 170 országában van jelen, és felhasználók több tízmillióját szolgálja ki nap mint nap.
A vállalat termékportfóliójában a hálózati kapcsolatok legújabb vívmányai kapnak helyet:
teljes otthoni lefedettséget biztosító termékcsalád, hordozható eszközök, távoli mobilos elérést kínáló okosotthon megoldások, valamint az intézmények, szállodák, iskolák, közösségi hotspotok és vállalati rendszerek számára költséghatékony Wi-Fi megoldások.
A TP-Link kiemelt figyelmet fordít az otthoni vírusvédelemre, megoldásai révén személyre szabott biztonsági szolgáltatásokat nyújt felhasználói számára, mint például a szülői felügyelet, a beépített vírusvédelem, valamint a Quality of Service (QoS), mellyel sávszélességi prioritást adhatunk a kiválasztott eszközöknek.
 
Előadás:
 
TP-Link menedzselhető megoldások a gyakorlatban – projektek az ötlettől a megvalósításig
- Dr. Kilbertus Viktor

Mellébeszélés és marketing helyett beszéljünk a tényekről. A Győri Olimpiai Központ hálózatának kiépítéséről, a Hyatt Párisi Udvar Wi-Fi rendszeréről vagy a szegedi Deák Ferenc Általános Iskola Wi-Fi hálózatáról. Természetesen a lista nem teljes, de talán betekintést ad valós példákon keresztül egy körültekintő hálózatépítési projekt feladataiba, és a kihívások TP-Link megoldásokkal történő megválaszolásába.